انار با نام علمیL. Punica granatumیکی از میوه های مهم مناطق نیمه گرمسیری است که در اقلیم نیمه گرمسیری و مدیترانه ای دارای رشد و باردهی خوبی است. در ایران ارقام مختلف انار در بسیاری از استانهای کشور در سطحی حدود نود هزار هکتار (نهال و بارور) کشت شده که از این سطح، نزدیک به یک میلیون تن محصول تولید می شود. نظر به اهمیت کشت و کار انار در کشور و تنوع ارقام موجود، به منظور بررسی سازگاری ارقام تجاری دنیا، اخیرا رقم تجاری و بازارپسند انار به نام واندرفول در سطح بسیار کم در برخی استانها توزیع شده است. با توجه به وابستگی شدید انار به شرایط اقلیمی و خاک، ضرورت دارد ابتدا سازگاری این رقم بررسی و پس از اخذ نتیجه در خصوص عملکرد کمی و کیفی آن و مقاومت یا حساسیت آن به انواع تنش ها، نسبت به کشت آن برنامه ریزی گردد. بدین منظور خصوصیات کمی و کیفی این رقم در منابع علمی موجود، بررسی گردید.