آ
-
آبیاری
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
-
آبیاری
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
-
آبیاری تکمیلی
رهیافتهای مدیریت عارضه سفیدشدگیآریل میوه در باغهای تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
-
آبیاری زیرزمینی
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
-
آب مصرفی
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
-
آفتاب سوختگی
علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
آنتیاکسیدانت
مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]
ا
-
ارزش غذایی
پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
-
استقرار
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
-
انار
بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
-
انار
مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
-
انار
معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
-
انار
علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
انار
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
انار
استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
-
انار
روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
-
انار
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
-
انار
برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
-
انار
تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایهی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
-
انار
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
-
انار
بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
-
انار
پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
-
انار
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
-
انار
مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]
-
انار"
تکثیر رویشی انار(Punica granatum L) با قلمه و عوامل موثر بر ریشه زایی آن [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
-
ا نار
عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]
-
انبارداری
تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریلهای انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]
ب
-
برنامهریزی آبیاری
برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
-
بهره&rlm
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
-
بهرهوری آب
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
-
بهرهوری آب کشاورزی
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
-
بهرهوری مصرف آب
بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
پ
-
پیشگیری
روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
-
پیشگیری
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
-
پلیمر سوپر جاذب
استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
-
پنمن مانتیث
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
-
پوشش سایبان
رهیافتهای مدیریت عارضه سفیدشدگیآریل میوه در باغهای تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
-
پونیسیک اسید
مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]
ت
-
تحویل حجمی آب
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
-
تخلیه رطوبت خاک
برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
-
ترکیدگی
علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
تنش خشکی
بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
-
تنش گرمایی
روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
-
تنظیم کننده های رشدگیاهی
علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
خ
-
خسارت پنهان
افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
-
خسارت زا
تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایهی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
-
خواص دارویی
پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
ر
-
راندمان
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
-
راندمان آبیاری
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
-
ردیابی
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
-
رقم
معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
-
رنگدانه آنتوسیانین
رهیافتهای مدیریت عارضه سفیدشدگیآریل میوه در باغهای تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
-
روغن هسته انار
مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمتهای مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]
س
-
سرمازدگی
روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
-
سرمازدگی
تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایهی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
-
سفید شدگی دانه
عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]
ش
-
شربت کنسرو
تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریلهای انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]
ض
-
ضدقارچی
بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
ع
-
عارضه سفیدشدگی آریل
رهیافتهای مدیریت عارضه سفیدشدگیآریل میوه در باغهای تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
-
عملکرد
بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
-
عملکرد
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
عناصر کم مصرف
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
ف
-
فرآوری
پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
-
فرمولاسیون
تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریلهای انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]
-
فناوری های نوین
روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
-
فوزاریوم
بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
ک
-
کارای مصرف آب
استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
-
کائولین
روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
-
کرم گلوگاه انار
افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
-
کیفیت
روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
-
کلمات کلیدی: انار
رهیافتهای مدیریت عارضه سفیدشدگیآریل میوه در باغهای تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
-
کم آبیاری
بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
-
کم آبیاری
افزایش بهره وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
-
کنتور آب
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
-
کنسرو انار
تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریلهای انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]
م
-
مبارزره زراعی
افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
-
محلولپاشی
ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
مدیریت تلفیقی
مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
-
میوه
روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
-
میوه های گرمسیری
عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]
ن
-
نیاز آبی
برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
-
نیاز آبی
بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
-
نیاز آبی
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
-
نماتد ریشه گرهی
مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
-
نماتد ریشه گرهی
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
-
نهالستان
ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستانهای انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
و
-
واترباکس
بررسی کارایی ابزار پیلهپروانه به منظور استقرار نهالهای یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
-
واندرفول
معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
-
وری
بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
ه
-
هگزادکانوئیک اسید
بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
-
هواشناسی
تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایهی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد