نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری افزایش بهره‏ وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
  • آبیاری بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
  • آبیاری تکمیلی رهیافت‌های مدیریت عارضه سفیدشدگی‌آریل میوه در باغ‌های تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
  • آبیاری زیرزمینی بررسی کارایی ابزار پیله‌پروانه به منظور استقرار نهال‌های یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
  • آب مصرفی بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
  • آفتاب سوختگی علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • آنتی‌اکسیدانت مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمت‌های مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]

ا

  • ارزش غذایی پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
  • استقرار بررسی کارایی ابزار پیله‌پروانه به منظور استقرار نهال‌های یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
  • انار بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
  • انار مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
  • انار معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
  • انار علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • انار ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • انار استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
  • انار روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
  • انار ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستان‌های انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
  • انار برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
  • انار تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایه‌ی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
  • انار افزایش بهره‏ وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
  • انار بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
  • انار پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
  • انار بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
  • انار مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمت‌های مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]
  • انار" تکثیر رویشی انار(Punica granatum L) با قلمه و عوامل موثر بر ریشه زایی آن [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • ا نار عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]
  • انبارداری تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]

ب

  • برنامه‌ریزی آبیاری برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
  • بهره&rlm بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
  • بهره‏وری آب افزایش بهره‏ وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
  • بهره‌وری آب کشاورزی بررسی کارایی ابزار پیله‌پروانه به منظور استقرار نهال‌های یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
  • بهره‏وری مصرف آب بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]

پ

  • پیشگیری روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
  • پیشگیری ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستان‌های انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
  • پلیمر سوپر جاذب استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
  • پنمن مانتیث بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
  • پوشش سایبان رهیافت‌های مدیریت عارضه سفیدشدگی‌آریل میوه در باغ‌های تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
  • پونیسیک اسید مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمت‌های مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]

ت

  • تحویل حجمی آب بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
  • تخلیه رطوبت خاک برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
  • ترکیدگی علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
  • تنش خشکی بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
  • تنش گرمایی روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
  • تنظیم کننده های رشدگیاهی علل ترک خوردگی میوه انار و راهکارهای کنترل آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]

خ

  • خسارت پنهان افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
  • خسارت زا تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایه‌ی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
  • خواص دارویی پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]

ر

  • راندمان افزایش بهره‏ وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
  • راندمان آبیاری بررسی کارایی ابزار پیله‌پروانه به منظور استقرار نهال‌های یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
  • ردیابی ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستان‌های انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
  • رقم معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
  • رنگدانه آنتوسیانین رهیافت‌های مدیریت عارضه سفیدشدگی‌آریل میوه در باغ‌های تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
  • روغن هسته انار مروری بر ترکیبات، خصوصیات و کاربردهای قسمت‌های مختلف میوه انار (Punica granatum L.) با تاکید بر روغن هسته آن [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 22-41]

س

  • سرمازدگی روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
  • سرمازدگی تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایه‌ی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]
  • سفید شدگی دانه عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]

ش

  • شربت کنسرو تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]

ض

  • ضدقارچی بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]

ع

  • عارضه سفیدشدگی آریل رهیافت‌های مدیریت عارضه سفیدشدگی‌آریل میوه در باغ‌های تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
  • عملکرد بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
  • عملکرد ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • عناصر کم مصرف ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]

ف

  • فرآوری پتانسیل انار در تولید محصولات فرآوری شده [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 1-10]
  • فرمولاسیون تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]
  • فناوری های نوین روش های مقابله با سرمازدگی در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 35-47]
  • فوزاریوم بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]

ک

  • کارای مصرف آب استفاده از پلیمر سوپر جاذب برای افزایش کارآیی مصرف آب انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 29-34]
  • کائولین روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
  • کرم گلوگاه انار افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
  • کیفیت روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
  • کلمات کلیدی: انار رهیافت‌های مدیریت عارضه سفیدشدگی‌آریل میوه در باغ‌های تجاری انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 37-45]
  • کم آبیاری بررسی اثرات مدیریت کم آبیاری بر عملکرد محصول انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 21-28]
  • کم آبیاری افزایش بهره‏ وری مصرف آب در باغات انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 11-25]
  • کنتور آب بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
  • کنسرو انار تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 26-32]

م

  • مبارزره زراعی افزایش راندمان کنترل زراعی با کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratonea (Zeller) در باغات انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 48-56]
  • محلولپاشی ضرورت محلولپاشی آهن و روی و افزایش ماده آلی خاک درمدیریت تغذیه انار در استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
  • مدیریت تلفیقی مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
  • میوه روش های کنترل آفتاب سوختگی در انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 12-20]
  • میوه های گرمسیری عارضه دانه سفیدی در انار (L. Punica granatum ) و راهکارهای کاهش آن [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 21-28]

ن

  • نیاز آبی برنامه آبیاری کاربردی برای درختان انار در شهرستان کازرون فارس [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 33-43]
  • نیاز آبی بهره وری آب باغات انار تحت کنتورهای هوشمند آب در ارسنجان فارس [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 42-50]
  • نیاز آبی بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]
  • نماتد ریشه گرهی مدیریت کاربردی نماتد ریشه گرهی در باغ های انار [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 55-64]
  • نماتد ریشه گرهی ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستان‌های انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]
  • نهالستان ردیابی و پیشگیری از نماتد ریشه گرهی در نهالستان‌های انار [دوره 1، شماره 2، 1398، صفحه 57-65]

و

  • واترباکس بررسی کارایی ابزار پیله‌پروانه به منظور استقرار نهال‌های یک تا دو ساله انار [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 44-52]
  • واندرفول معرفی نیازهای اکولوژیکی و برخی خصوصیات کمی وکیفی میوه انار رقم واندرفول [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 46-54]
  • وری بررسی کارآیی مصرف آب در تولید انار در استان مرکزی [دوره 3، شماره 4، 1400، صفحه 11-21]

ه

  • هگزادکانوئیک اسید بررسی خواص ضد قارچی اسانس پوست میوه انار رقم شیشه کب انار و شناسایی ترکیبات شیمیایی آن [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 53-61]
  • هواشناسی تعیین مناطق مستعد کشت انار در استان اصفهان بر پایه‌ی احتمال وقوع یخبندان های زمستانه [دوره 2، شماره 3، 1399، صفحه 1-10]